Perhepalvelu Annen

TUOTTEET

Perhepalvelu Anne on yrittäjä Anne Sundströmin nepsyperheille ja perhetyön ammattilaisille ja tuotteita tarjoava brändi, josta löytyy pelejä, ohjekirjoja ja kirjoja ammatillisen työn tueksi.

PELIT


Ammatillinen tunnepeli nepsyn haasteiden käsittelyyn. 79e.

NEPSYKIRJAT

OHJEKIRJAT NEPSYJEN KOHTAAMISEEN

Värikkäät, mukaansatempaavat ja helposti käyttöön otettavat ohjeistukset ja vinkit nepsyille ja ammattilaisille työkäyttöön. Kansiot 79e. Etäkurssi 189e.

KIRJAT

Palvelumuotoilussa syntyvä ymmärrys on panostus, joka lopulta paitsi luo parempia palveluja asiakkaille, myös säästää rahaa. Asiakasymmärrys tukee vahvasti sosiaali- ja terveysalan eettistä palveluntuotantoa. Asiakaslähtöiset palvelut, sujuva työ ja taloudellinen hyöty on mahdollista saavuttaa toimivan työprosessin ja huippuunsa hiotun asiakaspalvelun avulla! Kirjassa luodaan katsaus sosiaali- ja terveysalan erityisiin tarpeisiin ja palvelumuotoilun mahdollisuuksiin vastata niihin palvelua, työtä ja toimintaa kehittämällä. Lisäksi esitellään soteen hyvin soveltuvapalvelumuotoiluprosessi sekä käytännönläheisiä työmenetelmiä kehittämiseen. Kehitä laadukkaat palvelut ja hyvää tulosta ainutlaatuisen käsikirjan avulla! Kirjan kirjoittaja, sosionomi ja palvelukehittäjä Tarja Ahonen, kirjoittaa ammattitaidolla ja työn antamalla kokemuksella.

Ahonen Tarja, E-kirja, Vesileimattu PDF.
ISBN: 9789526868615. Sivuja 127. Julkaisija: Ahonen Tarja. 2017. Paino: Trinket Oy. 49e.

Kirja tarttuu siihen, mihin sosiaali- ja terveysalalla aloitteleva yrittäjä törmää: sekaviin ohjeisiin ja käytännön materiaalien puutteeseen. Kirja tarjoaa yrittäjälle pelastusköyden: Sote yrittäjäpolun 6 askelta -toimintamallin, jonka avulla navigointi kohti menestystä on mahdollista! Kirjan kirjoittajat ovat sosiaali- ja terveysalan menestyviä ja innovatiivisia yrittäjiä Uusimaalla.

Verkkoaineisto ISBN 978-952-7340-06-6. Nidottu978-952-7340-00-4 nidottu. Sivuja 113. Julkaisija Ahonen Tarja. 2019. Paino: aDigi Oy. 53e.

Myynti: Verkkokirja, Ellibs Oy.

https://www.ellibs.com/fi/book/9789527340073/ideasta-liiketoiminnaksi-sotessa-mita-soteyrittajan-on-tiedettavaTilaa tai kysy lisätietoja: