.

Sosiaali- ja terveysalalla toimiva yksityinen kotipalvelu

Hoivapalvelu Anne tarjoaa kokonaisvaltaista hoiva- ja kodinhoitopalvelua lapsiperheille, vanhuksille, vammaisille, toipilaille ja kaikille niille, jotka tuntevat avuntarvetta.

Yritys on ilmoitusvelvollinen sosiaalipalveluista Oulun sekä Uudenmaan lääninhallitukselle. Lisäksi Hoivapalvelu Anne on hyväksytty palvelusetelien tuottajarekisteriin Uusimaan alueella Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kirkkonummen alueella sekä myös Pohjanmaan alueella. Yrittäjä, sosionomi Anne Sundströmillä, on jo yli 15 vuoden hoitoalan kokemus lähihoitajana. Anne valmistui vuonna 2021 neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Vahvuutena on neuropsykiatrinen asiantuntemus, muistisairaiden hoito sekä uutena valloituksena sosiaali- ja terveysalan materiaalituotanto!

Vuodesta 2009 lähtien Hoivapalvelu Anne on toiminut työnantajana sosionomeille, sairaanhoitajille, lähihoitajille ja siivousalan ammattilaisille. Yritys panostaa omahoitajuuteen, jolloin asiakkailla on mahdollisuus saada sama tuttu työntekijä tarjoamaan palvelua.

Yrityksen moniammatillisen henkilökunnan työammattitaito antavat hyvät valmiudet kokonaisvaltaiseen hoiva- ja kodinhoitotyöhön. Reipas, iloinen, sosiaalinen ja luotettava ote työhön takaavat erinomaisen asiakkaan tarpeista lähtevän palvelun.